Restaurant De Muur | Waanzinnige woensdag
muur, restaurant, chinees, afhaal, take, away, ermelo, putten, harderwijk, veluwe, nijkerk, japans, sushi, gezin, kinderen, speelplaats, speeltuin
14984
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14984,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Waanzinnige woensdag bij De Muur

Waanzinnige woensdag bij De Muur

Bij De Muur blijven we altijd graag ons uiterste best doen voor ons gasten. Niet alleen wat betreft de kwaliteit van onze producten en onze service. Ook als het gaat om bezig te zijn voor onze gasten staat De Muur vooraan. Na het vernieuwen van ons kinderspeelparadijs, pakken we nog verder uit voor onze kleine gasten met onze Waanzinnige Woensdag!

All-in genieten

De woensdag bij De Muur wordt echt waanzinnig! Vanaf nu eten de kinderen gratis op onze Waanzinnige Woensdag! Addertjes onder het gras zijn er niet, maar er zijn uiteraard wel een paar spelregeltjes. Deze vind je terug bij de actievoorwaarden. Direct reserveren? Scroll dan snel naar beneden!

Actievoorwaarden Per betalende volwassene eet 1 van de kinderen onder de 12 jaar gratis mee. De korting wordt toegepast vanaf de laagste leeftijd naar boven. Waanzinnige Woensdag is niet geldig i.c.m. andere acties en op feestdagen. De actie loopt van 27 maart t/m 31 mei 2019. De Muur behoudt zich het recht de voorwaarden aan te passen.
Waanzinnige woensdag bij De Muur

Word ook VIP en spaar voor smakelijke kortingen!

Reserveren

Wanneer u zeker wilt zijn van een leuk plekje bij ons, dan is het natuurlijk wel wijsheid om even van tevoren te reserveren. Plaats uw reservering makkelijk en snel via ons online reserveringssysteem.

Handig om te weten

• U reserveert voor het totaal aantal zitplekken. Bijvoorbeeld 5 volwassenen en 2 kinderen waarvan 1 kind in een kinderstoel (dit kunt u in het ‘opmerkingen’-veld doorgeven). Geef dan in totaal 7 personen op.

• De leeftijden van de kinderen kunt u alvast noteren het ‘opmerkingen’-veld of geeft u door bij binnenkomst.

• Een kinderstoel en/of kinderwagen kunt u, net als andere wensen, aangeven in het ‘opmerkingen’-veld.

Heeft u wensen?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zo is het met uit eten gaan natuurlijk niet anders. U kunt uw wensen kwijt in het ‘opmerkingen’-veld. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven.

Word ook VIP en spaar voor smakelijke kortingen!

Puntenchecker

(pasnummer is de laatste 4 cijfers)

Neem gerust contact op

Mochten er na het bekijken van onze website toch nog vragen zijn, vul dan het onderstaande formulier in!
U VINDT ONS HIER!