Restaurant De Muur | Seniorenactie
muur, restaurant, chinees, afhaal, take, away, ermelo, putten, harderwijk, veluwe, nijkerk, japans, sushi, gezin, kinderen, speelplaats, speeltuin
15995
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15995,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Seniorenactie

Seniorenactie bij De Muur

Bij De Muur blijven we altijd graag ons uiterste best doen voor ons gasten. Niet alleen wat betreft de kwaliteit van onze producten en onze service. Ook als het gaat om bezig te zijn voor onze gasten staat De Muur vooraan. Respect voor de ouderen, dat hebben wij bij uiteraard bij De Muur. Om dat extra te benadrukken staat de vrijdag in het teken van de ‘Senioren Actie’.

Elke vrijdag korting voor senioren!

Een seniorenactie! Wat houdt dit in? Bent u 65 jaar of ouder, dan ontvangt iedere 2e senior in uw gezelschap 50% korting op ons all-in arrangement! Gezellig genieten van alles wat De Muur te bieden heeft, onbeperkt genieten inclusief drankjes. Neem uw kinderen en kleinkinderen ook  gezellig mee en maak er een gezellige avond van!

Actievoorwaarden Actie loopt t/m 31 oktober 2022. Alleen geldig op vrijdag. Dit All-in arrangement bevat onbeperkt gebruik van onze buffetten, live cooking en drinken; deze bevat bieren, huiswijnen, frisdranken, warme dranken en sappen. Gedistilleerde dranken zijn niet inbegrepen. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en op feestdagen. Legitimatie verplicht. Reserveren gewenst. De Muur behoudt zich het recht de voorwaarden aan te passen.
Seniorenactie

Word ook VIP en spaar voor smakelijke kortingen!

Reserveren

Wanneer u zeker wilt zijn van een leuk plekje bij ons, dan is het natuurlijk wel wijsheid om even van tevoren te reserveren. Plaats uw reservering makkelijk en snel via ons online reserveringssysteem.

Handig om te weten

• U reserveert voor het totaal aantal zitplekken. Bijvoorbeeld 5 volwassenen en 2 kinderen waarvan 1 kind in een kinderstoel (dit kunt u in het ‘opmerkingen’-veld doorgeven). Geef dan in totaal 7 personen op.

• De leeftijden van de kinderen kunt u alvast noteren het ‘opmerkingen’-veld of geeft u door bij binnenkomst.

• Een kinderstoel en/of kinderwagen kunt u, net als andere wensen, aangeven in het ‘opmerkingen’-veld.

Heeft u wensen?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zo is het met uit eten gaan natuurlijk niet anders. U kunt uw wensen kwijt in het ‘opmerkingen’-veld. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven.

Word ook VIP en spaar voor smakelijke kortingen!

U VINDT ONS HIER!