Restaurant De Muur | Nieuwjaarsweken
muur, restaurant, chinees, afhaal, take, away, ermelo, putten, harderwijk, veluwe, nijkerk, japans, sushi, gezin, kinderen, speelplaats, speeltuin
15995
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15995,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Chinees Nieuwjaarsweken

Chinees Nieuwjaarsweken bij De Muur

Het jaar van de draak staat dit jaar centraal bij Chinees nieuwjaar. Om dat te vieren hebben wij t/m 15 maart de lekkerste kortingen voor take away, bezorging én ons restaurant tijdens de Chinees Nieuwjaarsweken! Happy Newyear en geniet van al het lekkers dat wij je te bieden hebben!

Take Away Actie!

Tijdens de Chinees Nieuwjaarsweken ontvang je korting op diverse take away gerechten! Lever de bonnen in die je terugvindt in de Puttenaer of gebruik de onderstaande online actiescodes om te bestellen via ons eigen bestelplatform.

Actiecodes

30% korting op Saté Ajam : Actiecode: sate
25% korting
op Ossenhaas in zwarte bonensaus : Actiecode: beef
1+1 gratis
op Mini loempia’s : Actiecode: loempia
30% korting
op Kali Kai (kip kerrie) : Actiecode: kali
25% korting
op Babi Pangang : Actiecode: babi
€5,- korting
op je bestelling : Actiecode: muur

Actievoorwaarden Deze actie loopt t/m 15 maart 2024. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Maximaal 1 bon per bestelling. De Muur behoudt zich het recht de voorwaarden aan te passen.

De lekkerste acties van De Muur!

Chinees Nieuwjaarsweken bij De Muur

Restaurant Actie!

Tijdens de Chinees Nieuwjaarsweken ontvangt iedere 2e persoon 25% korting op het All-in diner bij De Muur! Wat moet je doen? Heel makkelijk! Het enige wat je moet doen is onze Facebook-pagina volgen en deel de post van de Chinees Nieuwjaarsweken!

Actievoorwaarden Deze actie loopt t/m 15 maart 2024 (m.u.v. Valentijnsdag (14 feb) & 19 t/m 23 februari). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Reserveren is verplicht. Bij binnenkomst dien je de gelikete pagina en gedeelde post te tonen. Korting geldt per leeftijdscategorie. Bijvoorbeeld bij 2 volwassenen en 2 kinderen, dan krijgt 1 van de volwassenen en het jongste kind 25% korting. Geldig van maandag t/m vrijdag. De Muur behoudt zich het recht de voorwaarden aan te passen.

Reserveren

Wanneer u zeker wilt zijn van een leuk plekje bij ons, dan is het natuurlijk wel wijsheid om even van tevoren te reserveren. Plaats uw reservering makkelijk en snel via ons online reserveringssysteem.

Handig om te weten

• U reserveert voor het totaal aantal zitplekken. Bijvoorbeeld 5 volwassenen en 2 kinderen waarvan 1 kind in een kinderstoel (dit kunt u in het ‘opmerkingen’-veld doorgeven). Geef dan in totaal 7 personen op.

• De leeftijden van de kinderen kunt u alvast noteren het ‘opmerkingen’-veld of geeft u door bij binnenkomst.

• Een kinderstoel en/of kinderwagen kunt u, net als andere wensen, aangeven in het ‘opmerkingen’-veld.

Heeft u wensen?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zo is het met uit eten gaan natuurlijk niet anders. U kunt uw wensen kwijt in het ‘opmerkingen’-veld. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven.

Word ook VIP en spaar voor smakelijke kortingen!

U VINDT ONS HIER!