Restaurant De Muur | Take Away van De Muur
muur, restaurant, chinees, afhaal, take, away, ermelo, putten, harderwijk, veluwe, nijkerk, japans, sushi, gezin, kinderen, speelplaats, speeltuin
15192
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15192,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Take Away

Al bijna 30 jaar is de afhaal van De Muur een begrip in de regio. Niet alleen vanuit Putten, maar ook vanuit de omringende plaatsen komt men speciaal naar De Muur voor onze afhaal. De Muur biedt u tal van gerechten zodat u ook thuis of op het werk kunt genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Naast ons uitgebreide Take-Away menu stellen wij iedere maand de lekkerste combinatie menu’s voor u samen, variërend van 1 tot 4 personen. Zo hoeft u zelf niet te kiezen en weet u zeker dat er genoeg variatie en ruim voldoende is voor iedereen. Ook is het mogelijk om zelf uw gerecht samen te stellen met ons Wok-Your-Way concept. U kunt in drie stappen uw eigen wokgerecht samenstellen. Door het gebruik van verse ingrediënten heeft u in een handomdraai een gezonde maaltijd. En dat al vanaf €12,95 voor 2 personen! Wanneer u alles van ons Take-Away menu wilt bekijken, dan kunt u terecht in het afhaalgedeelte van ons restaurant of klik op de onderstaande button!
*) Bezorging geldt bij een minimale besteding van €20,-.
Bezorging geldt alleen voor binnen de bebouwde kom van de gemeente Putten (postcode 3881 & 3882)
en in Ermelo (alleen postcodes 3851 & 3853). Bezorging geldt alleen voor bestellingen via demuur.nl en via de app.
Telefonische bestellingen worden niet bezorgd.

Dagelijks geopend vanaf 16.00 uur

Maandmenu oktober

Iedere maand hebben wij voor u een aantal maandmenu’s voor u samengesteld variërend van 1 t/m 4 personen. Diverse combinatie en iedere maand weer iets anders! De onderstaande menu’s zijn beschikbaar t/m 2 november 2020.

MENU ZEN

VOOR 1 PERSOON

Mini loempia (4 st.)
Foe Yong Hai
Konpo Kai

9.95

MENU JAVA

VOOR 2 PERSONEN

Mini loempia (4 st.)
Foe Yong Hai
Daging Smoor
Kipdij met pittige Sichuansaus
Saté Teriyaki

17.95

MENU WAAIER

VOOR 3 PERSONEN

Mini loempia (6 st.)
Champignons met teriyakisaus
Babi Pangang met ketjapsaus
Beef met currysaus

27.95

MENU MANDARIJN

VOOR 4 PERSONEN

Mini loempia (8 st.)
Kroepoek
Saté Ajam (4 st.)
Foe Yong hai
Babi Pangang
Beef met zwarte bonensaus

36.95

MENU DELUXE

VOOR 4 PERSONEN

Mini loempia (8 st.)
Cassave Kroepoek
Tempura Garnalen
Gegrilde lamsrack met Tsja sue saus
Saté Teriyaki (4 st.)
Pekingeend met oesterknoflooksaus
Kipdijfilet met Tsja sue saus
Babi Pangang

59.95

Tot ziens bij De Muur

Reserveren

Wanneer u zeker wilt zijn van een leuk plekje bij ons, dan is het natuurlijk wel wijsheid om even van tevoren te reserveren. Plaats uw reservering makkelijk en snel via ons online reserveringssysteem.
Handig om te weten

• U reserveert voor het totaal aantal zitplekken. Bijvoorbeeld 5 volwassenen en 2 kinderen waarvan 1 kind in een kinderstoel (dit kunt u in het ‘opmerkingen’-veld doorgeven). Geef dan in totaal 7 personen op.

• De leeftijden van de kinderen kunt u alvast noteren het ‘opmerkingen’-veld of geeft u door bij binnenkomst.

• Een kinderstoel en/of kinderwagen kunt u, net als andere wensen, aangeven in het ‘opmerkingen’-veld.

Heeft u wensen?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zo is het met uit eten gaan natuurlijk niet anders. U kunt uw wensen kwijt in het ‘opmerkingen’-veld. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven.

Contact opnemen

Mochten er na het bekijken van onze website toch nog vragen zijn, vul dan het onderstaande formulier in!

VIP login

Word ook VIP en spaar voor smakelijke kortingen! Bent U al VIP, log dan hier in. Om U aan te melden voor het spaarsysteem heeft U een fysieke pas nodig en die is af te halen in het restaurant. Zonder pas kunt U zich niet aanmelden

U VINDT ONS HIER!