Restaurant De Muur | Sparen
muur, restaurant, chinees, afhaal, take, away, ermelo, putten, harderwijk, veluwe, nijkerk, japans, sushi, gezin, kinderen, speelplaats, speeltuin
15518
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15518,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

VIP login

Sparen bij De Muur

Genieten en sparen

Sparen voor korting kon al bij De Muur, maar vanaf nu is het allemaal wat makkelijker. U hoeft niks meer op papier in te vullen, alles verloopt nu automatisch via het portal hiernaast. Gewoon even inloggen en het wijst zich allemaal vanzelf. Om je aan te melden voor het spaarsysteem heb je een fysieke pas nodig en die is af te halen in het restaurant. Zonder pas kun je je niet aanmelden.

Hoe weet je hoeveel korting je al hebt gespaard?
Iedere punt is 5 cent waard. Dus vermenigvuldig
het totaal aantal punten x 0,05 en je hebt het
bedrag dat je al gespaard hebt!

Tot ziens bij De Muur

Reserveren

Wanneer u zeker wilt zijn van een leuk plekje bij ons, dan is het natuurlijk wel wijsheid om even van tevoren te reserveren. Plaats uw reservering makkelijk en snel via ons online reserveringssysteem.
Handig om te weten

• U reserveert voor het totaal aantal zitplekken. Bijvoorbeeld 5 volwassenen en 2 kinderen waarvan 1 kind in een kinderstoel (dit kunt u in het ‘opmerkingen’-veld doorgeven). Geef dan in totaal 7 personen op.

• De leeftijden van de kinderen kunt u alvast noteren het ‘opmerkingen’-veld of geeft u door bij binnenkomst.

• Een kinderstoel en/of kinderwagen kunt u, net als andere wensen, aangeven in het ‘opmerkingen’-veld.

Heeft u wensen?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zo is het met uit eten gaan natuurlijk niet anders. U kunt uw wensen kwijt in het ‘opmerkingen’-veld. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven.

Contact opnemen

Mochten er na het bekijken van onze website toch nog vragen zijn, vul dan het onderstaande formulier in!

U VINDT ONS HIER!